Dergi icin…
bolumler:
1-yemek tarifleri
2-unlu sefler
3-gezi rehberi
4-kitaplar
5-sarap web siteleri/bloglari
6-kozmetik/saglik
7-kultur/sanat
8-tarih
9-eglence
konular:
1-hangi sarapla, hangi yemekler yenmeli.
2-en iyi olarak gosterilen yeni sefler.
3-turkiye’deki sarap muzeleri – ‘kutman sarap muzesi’
4-sarap hakkinda yazilan en iyi 10 kitap.
5-en cok ziyaret edilen sarap blog’lari.
6-sarabin sagliga yararlari. beyaz sarap, kirmizi sarap kadar yararli mi?
7-en iyi sarap resimleri / fotograflari.
8-ilk sarap? arkeologlar ilk sarabin izini tas devrine kadar surduler.
9-romantik bir restaurantta, sarap siparisi icin atilmasi gerekilen 10 adim.
Dergi icin isim:
maya
fermente
kudas
bocut
küf
kupaj
kav
tortu
vitikultur
Yorum bırakın