Dergi icin…

bolumler:

1-yemek tarifleri

2-unlu sefler

3-gezi rehberi

4-kitaplar

5-sarap web siteleri/bloglari

6-kozmetik/saglik

7-kultur/sanat

8-tarih

9-eglence

 

konular:

1-hangi sarapla, hangi yemekler yenmeli.

2-en iyi olarak gosterilen yeni sefler.

3-turkiye’deki sarap muzeleri – ‘kutman sarap muzesi’

4-sarap hakkinda yazilan en iyi 10 kitap.

5-en cok ziyaret edilen sarap blog’lari.

6-sarabin sagliga yararlari. beyaz sarap, kirmizi sarap kadar yararli mi?

7-en iyi sarap resimleri / fotograflari.

8-ilk sarap? arkeologlar ilk sarabin izini tas devrine kadar surduler.

9-romantik bir restaurantta, sarap siparisi icin atilmasi gerekilen 10 adim.

 

Dergi icin isim:

maya

fermente

kudas

bocut

küf

kupaj

kav

tortu

vitikultur

Yorum bırakın